Wie ben ik

Mijn naam is Jeannette Kershof. Ik ben geboren in Den Haag en woon nu alweer zo’n 20 jaar met veel plezier in de mooie Hanzestad Deventer. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in diverse marketingfuncties bij een aantal toonaangevende bedrijven, zoals Yves Rocher, Reader’s Digest, Schuitema en Wolters Kluwer.

Bij deze bedrijven maakte ik vaak mee dat er externe specialisten op het gebied van internet gevraagd werden om mee te denken over websites en internet marketing. Vaak gebruikten deze internetspecialisten moeilijke termen en toverden zij met internet. Om een goede sparringpartner te kunnen zijn, ben ik een opleiding webdesign gaan volgen. Dit vond ik zo leuk en het ging me ook goed af, waarna ik besloot om mijn eigen bedrijf op te richten.

In 2008 ben ik Art2Start Marketing en Webdesign gestart. Ik geef marketingadviezen en ontwerp en bouw websites. Ik merk dat vooral vrouwelijke startende ondernemers mijn aanpak zeer prettig vinden. Ik ga samen met de ondernemer ontdekken wat de doelgroep is, aan welke doelstelling de website moet voldoen en wat jouw smaak is. In een gesprek van ca. anderhalf uur bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn. Meestal wordt het idee voor een website dan “vanzelf” in mijn hoofd geboren. En gelukkig blijkt de opdrachtgever in veel gevallen zeer tevreden met mijn eerste opzet. Vaak is dan na enkele aanpassingen de website binnen 1 maand online.