Reviews

“Eind 2010 zijn wij gestart met ons bedrijf. Een goede website daarbij is onmisbaar. Via, via kwamen wij in contact met Jeannette Kershof van Art2Start in Deventer. Jeannette is voor ons van onmisbare hulp geweest het ontwerpen van onze website die wij wel strak en professioneel, maar toch ook weer persoonlijk wilden maken. Door de betrokkenheid van Jeannette bij ons project bleek het mogelijk de website binnen een paar weken definitief in de lucht te hebben, op een manier die veel mensen versteld deed doen staan. Jeannette denkt op een kritische en creatieve manier mee met onze wensen. En ook nu wij weer een en ander willen wijzigen staat zij weer paraat voor ons.”

Margr̩ Wentink РM&R Belastingadviseurs

“Omdat ik Jeannette’s naam tegenkwam op de site van IkstartSmart heb ik haar gevraagd mijn site te maken – ik vond het leuk dat ze zich richtte op beginnende ondernemers. Jeannette heeft zich verdiept in wat ik wilde “uitstralen” en de eerste reactie van vrienden en bekenden bij het zien van de site was duidelijk: deze stijl past precies bij wie je bent. Dat vind ik een groot compliment!
ik denk dat ik niet de eenvoudigste was om mee te werken, want ik weet nogal wat ik wil als het om vormgeven gaat. Toch kwam Jeannette ook met andere ideeen en oplossingen, waar ik erg blij mee ben. Tot slot heeft ze veel geduld gehad en was bereid me te helpen, als ik ook de kleinste technische probleempjes niet zelf op kon lossen.”

Jacqueline Lubberts – Regel je Ruimte

“Het eerste gesprek met Jeannette Kershof was zeer aangenaam. Ze nam de tijd om mij uit te leggen hoe ze mijn website zou aanpassen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Bij onze tweede ontmoeting kreeg ik een korte cursus zodat ik mijn website zelf kan aanpassen plus een mooie overzichtelijke schriftelijke handleiding.
Iedere keer als ik haar bel of mail staat ze voor me te woord op een zeer vriendelijke en sympathieke manier.”

Marijke Klaster Intervisor – Coach
www.marijkeklaster.nl

“Jeannette Kershof van Art2Start heeft mijn website www.donkerbroekmedia.nl gebouwd. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. In een uitgebreid eerste gesprek heb ik samen met Jeannette mijn wensen op papier gezet.
Ik stond echt versteld van het feit hoe dicht het eerste ontwerp in de buurt kwam van de site waar ik onbewust naar op zoek was. Ik wilde een aantal onderdelen op m’n website toch graag iets anders. Vervolgens heeft Jeannette meerdere keren wijzigingen doorgevoerd en is
ze net zo lang doorgegaan totdat ik echt tevreden was.
Opmerkelijk is wel dat het uiteindelijke resultaat weinig afwijkt van de eerste opzet. De samenwerking met Jeannette heb ik als zeer prettig ervaren en ik zou haar zeker adviseren als websitebouwer.”

Laurens Donkerbroek – Donkerbroek Media Producties

“Een aantal jaren geleden startte ik mijn bedrijf (Schoonheids- en pedicuresalon) op en was op zoek naar iemand die voor mij een gepaste website kon maken. Jeannette stelde voor een opzet te maken. Ze heeft zich goed ingeleefd in mijn wensen. Ik had een aantal eisen waaraan de site moest voldoen: rust, ruimte en kleur. Ze heeft dit op een hele juiste manier weten neer te zetten zodat de site precies de sfeer uitstraalt, die ik voor ogen had. Tevens ervaar ik het als zeer prettig dat Jeannette altijd klaar staat voor eventuele assistentie bij het bijwerken van mijn site.”

Ellen’s Esthetiek – www.ellensesthetiek.nl