Voor wie

Wie maakt er van mijn diensten gebruik?

Het zijn veelal vrouwelijke ondernemers in de regio Deventer die gebruik maken van mijn diensten. Ik merk dat zij het prettig vinden om te communiceren met iemand die alles over websites kan uitleggen in “normaal” taalgebruik. Zonder snel en technisch jargon, maar gewoon zeggen wat je bedoelt. Ook mijn insteek sluit goed aan bij vrouwelijke ondernemers. Zij gaan meestal uit van de vraag “wat kan ik voor mijn doelgroep betekenen en hoe bereik ik hen optimaal?”. Precies de vraag die ikzelf ook centraal stel.

Startende ondernemers zijn hier vaak ook mee geholpen. Ik vind het erg interessant om samen met u de zoektocht aan te gaan wat u nu precies wilt en waar u uw doelgroep kunt vinden. Omdat ik veel starters in mijn klantengroep heb, kan ik mij als geen ander verplaatsen in uw situatie en u ondersteunen met de ervaringen van mijzelf en wat ik geleerd heb van mijn andere startende klanten.

En natuurlijk voor iedereen die zich aangesproken voelt door mijn aanpak.

  • Vindt u het belangrijk dat uw website precies aansluit bij de behoeften van úw klanten?
  • Wilt u een website die uitstraalt hoe u bent en wat u vertegenwoordigt?

Dan bent u bij Art2Start aan het juiste adres.

U kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen.