Art2Start

Mijn naam is Jeannette Kershof.
Ik ben geboren in Den Haag en woon nu alweer sinds 1997 met veel plezier in de mooie Hanzestad Deventer.

In 2008 ben ik als webdesigner gestart. Ik ontwerp en bouw websites. Ik merk dat vooral vrouwelijke startende ondernemers mijn aanpak zeer prettig vinden. Maar steeds meer mannen die ook graag gewoon in normale woorden overleggen over de website waarderen mijn manier van werken: duidelijk en recht op mijn doel af.

wat maakt het verschil

Waar staat Art2Start voor?

Startende ondernemers

De “Start” uit mijn naam staat voor het starten met je eigen bedrijf, je eigen missie, wat jou beweegt.

Mijn roots liggen in de (direct) marketing. Inventariseren wat de wensen van mijn doelgroep zijn en daar zo goed mogelijk op inspelen, dat vind ik leuk! Veel starters hebben vergelijkbare vragen en ik kan met mijn eigen ervaring en mijn marketingkennis het verschil maken tussen gewoon een website “omdat je die nu eenmaal moet hebben” en een website die precies bij je past. Met de juiste uitstraling en het goede verhaal.

Je bent al langer bezig

Je bent al een tijdje bezig met je bedrijf, maar je wil wat meer. Ook dan kun je bij mij terecht.

Ik  help je met je doelgroep bepalen, welke marketingcommunicatie je daarvoor in kunt zetten. Mijn netwerk van ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers, SEO en SEA specialisten kan je helpen bij het uitvoeren van je plannen.

Ik houd geen lange verhalen, lever geen 20 voorstellen aan, maar werk snel, praktisch en resultaatgericht. Zodat jouw nieuwe website snel online staat en het echte werk kan beginnen!

Webshops

Mijn eigen webshop is mijn grote trots. Sinds 2010 ben ik eigenaar van de zeer succesvolle webshop VitiligoShop. Ik heb deze van niets af aan opgebouwd en verstuur nu producten over de hele wereld. Ik vind het bijzonder leuk om ondernemers te helpen met het opzetten van een eigen webshop. Als alles goed is opgezet en lekker draait, is dat de ultieme manier om geld te verdienen terwijl je op vakantie bent (of andere werkzaamheden doet)!

Gewoon doen

To Start, ofwel gewoon doen!

Ik ga samen met jou ontdekken wat de doelgroep is, aan welke doelstelling de website moet voldoen en wat jouw smaak is. In een gesprek van ca. anderhalf uur bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn. Meestal wordt het idee voor een website dan “vanzelf” in mijn hoofd geboren. En gelukkig blijkt de opdrachtgever in veel gevallen zeer tevreden met mijn eerste opzet. Vaak is dan na enkele aanpassingen de website binnen 1 maand online.

Dat stapje extra

Service is een heel belangrijk onderdeel van mijn werk, ik zet graag nét dat stapje extra. Daarom vind ik het ook zo leuk om startende ondernemers te begeleiden en hen op weg te helpen.

Samenwerken

Ik werk samen met andere ZZP ondernemers op het gebied van Logo en huisstijl ontwerp, fotografie, teksten schrijven, Zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads (SEA).
Ik heb mijn werkplek in De Fabriek Deventer, waar ik met collega’s uit verschillende disciplines werk.