Diensten

Overige diensten

Huisstijl en logo

Heeft u nog geen huisstijl en/of logo? Het is belangrijk dat een logo goed bij u past, als persoon en als bedrijf. Als potentiële klanten dan uw visitekaartje krijgen, of op uw website kijken, weten wat ze van u kunnen verwachten.

Social Media

U zult in veel gevallen ook vindbaar willen zijn via de diverse social media. Ik kan u adviseren wanneer u welk medium wel of juist niet in moet zetten. Wilt u begeleiding bij een social media campagne op Twitter, Hyves of Facebook? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie

Elke site die ik oplever voldoet aan de basisbeginselen van zoekmachine optimalisatie. Wilt u een campagne opstarten om uw website bovenaan de eerste pagina te brengen? Informeer dan naar de mogelijkheden, die zijn enorm.

De Fabriek Deventer

In de Fabriek Deventer werken zelfstandigen aan hun eigen projecten en pakken zij ook gezamenlijk projecten op voor opdrachtgevers. Zo kan ik u extra goed van dienst zijn op het gebied van vormgeving, teksten, zoekmachine optimalisatie, fotografie e.d. Voor vrijwel elke vraag van u is een oplossing te vinden bij een van mijn collega’s van de Fabriek.